Gjykata Administrative refuzoi 40 ankesa të ASH-AAA

Gjykata Administrative ka hedhur poshtë 40 ankesa  nga gjithsej 75 nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, njofon MIA.

Gjithashtu është refuzuar edhe një ankesë e partisë Integra.

Njëkohësisht, deri te Gjykata administrative kallëzim ka ngrtur edhe Unioni Socialdemokrat.

Gjatë ditës së sotme,partia  “E Majta” dorëzoi 101 ankesa.

 

 

 

 

 

[adrotate banner=”12″]