Varroset mjeku i parë që vdiq nga COVID-19

Kosova21 korrik 2020

Fillon inspektimi, kontrollimi teknik dhe leximi i detajuar i ujëmatësve

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe Graçanicë se kanë  formuar…