Një person i armatosur dhe me eksploziv rrëmben autobusin dhe mban peng 20 pasagjerë

Një person i armatosur është duke mbajtur pengje në Lutsk të Ukrainës.

Një autobus pasagjerësh me 20 persona në bord është marrë përsipër nga një person i armatosur me eksploziv në qytetin perëndimor të Lutsk të Ukrainës, raporton Independent.

Policia ka bllokuar qendrën e qytetit, ndërsa kërkesat e mbajtësit të pengjeve nuk janë ende të ditura.

Policia e ka përshkruar incidentin në vazhdim në Ukrainë si një situatë “peng” me të dëgjuar të shtëna.

Ata thonë se i dyshuari është i armatosur me armë dhe oficerët po përpiqen në mënyrë të dëshpëruar të negociojnë me të.