Dr. Ramadani datëlindjen e vajzës ja feston duke shërbyer në luftë kundër Covid 19 

Tërë globi është në kaos me pandeminë Covid 19! Armiku i padukshëm virusi korona ka çrregulluar jetën e secilit qytetar dhe nuk është më jeta sikur një vit me parë.

Dr. Fatbardh Ramadani është në luftë të ashpër kundër Covid 19 si shumë mantelbardhë tjerë!

Doktori datëlindjen e vajzës ja feston duke shërbyer duke luftuar për të shpëtuar jetë të njerëzve me Covid 19 dhe sëmundje të tjera.

Image

Dr. Fatbardh Ramadani

“Andrra sot ka ditëlindjen. Urime zemra babit edhe shume vjet te tjera te lumtura”, uron vajzën e tij Dr. Ramadani në profilin e tij në facebook.

Image

Dr. Fatbardh Ramadani sot është kujdestar 24 orë në Spitalin e Ferizajt.  Dr. Ramadani me ekipin janë gjithnjë në detyrë, në shërbim të qytetarit dhe kundër armikut të padukshëm, Covid 19. Mjekët si kurrë në historinë e njerëzimit, janë në vijë frontale me virusin korona!