Covid-19 në Pogradec: Infektohet punonjësi i bashkisë

Një tjetër rast pozitiv është regjistruar në Pogradec.

Mësohet se i infektuar është një ponunjës i urbanistikës në bashki.

Në total janë 3 të infektuar nga administrata në bashki.

Në 24 orët e fundit u shënua 1 viktimë dhe u regjistruan 81 raste të reja me Covid-19.

Në orën 16:00, pritet përditësimi i situatës epidemiologjike nga Ministria e Shëndetësisë.