Ballkani më i bashkuar se kurrë

Skuadra e Dritës me fitoren e sotme ka vënë në presion dy skuadrat përcjellëse Gjilanin dhe Ballkanin.

Këto dy skuadra pikërisht nesër takohen mes veti në stadiumin e qytetit në Gjilan.

Por, para këtij dueli, ekipi i Ballkanit është parë i bashkuar së bashku me presidentin e tyre, Arsim Kabashi.

Ky i fundit, ka zgjedhur rrjetet sociale të ndaj pamje nga ky tubim.

Ballkani, aktualisht ka pesë pikë më pak se Drita që aktualisht është edhe lidere e IPKO Superligës së Kosovës.