Abdul-Selam Selami: Vazhdojmë me projektet e radhës në Komunëm e Likovës !

Intenzivisht punohet në ndërtimin e rrugës që lidh fshatrat Llojan dhe Tabanoc.

Rrugë e cila nuk kishte ekzistuar asnjëher më parë por që ishte ëndër e kahmotshme e fshatrave Llojan dhe Tabanoc.
Projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Likovës e menaxhuar nga Kryetari Erkan Arifi.

Zhvillojmë vendet rurale !
Me shëndet për banorët ❤

Vazhdojmë me projektet e radhës në Komunëm e Likovës !Intenzivisht punohet në ndërtimin e rrugës që lidh fshatrat…

Publiée par Abdul-Selam Selami sur Mardi 21 juillet 2020

[adrotate banner=”12″]