SHBA regjistron më tepër se 60 mijë raste të reja me COVID-19

SHBA vazhdon të regjistrojë shifra të larta të infeksioneve ditore me COVID-19.

Sipas raportit të rasteve të Universitetit Johns Hopkins në Shtetet e Bashkuara, ka pasur 61.487 raste të reja të koronavirusit të ri të raportuar të Dielën.

Deri më tani, ka të paktën 3,773,260 raste të konfirmuara të koronavirusit në SH.B.A, raporton Cnn.

Kishte 415 vdekje të reja të regjistruara të Dielën, duke sjellë numrin e vdekjeve të SHBA në të paktën 140.534.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të Sh.B.A-së, si dhe çështjet e riatdhesuara.