Regjistrohen 301 shkelje për mosmbajtje të maskave në 24 orët e fundit

Shkup, 20 korrik 2020 (MEDIAL) – Janë regjistruar 301 shkelje lidhur me masën për mosmbajtje të maskave, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19. ar/