Në Komunën e Malishevës, rezultuan 4 persona negativ dhe një person pozitiv me COVID-19

Sipas rezultateve të sotëm që i shpalli IKSHPK- dhe që i kumtoi, Kryetari i Komunës së Malishevës,Ragip Begaj, rezultatet pas testeve për COVID-19, të qytetarëve të Komunës së Malishevës, janë. 4 persona rezultuan negative, dhe një person rezultoi pozitiv me COVID-19.

Gjendja me COVID-19 në Komunën e Malishevës, është si vijon: Nga 95 raste të prekura me COVID-19, janë shëruar 78 persona, aktiv janë 13 dhe 4 raste kanë përfunduar me vdekje.

Edhe njëherë në emër të Shtabi komunal emergjent, kërkojmë nga të gjithë qytetarët që t’i respektojnë masat dhe udhëzimet për t’u mbrojtur nga pandemia e COVID-19, pasi kjo është mundësia dhe mënyra e vetme e mbrojtjes dhe e mos përhapjes së virusit.