Moldavi-Kosovë luhet në këtë qytet italian

Me 3 shtator Kosova do të përballet me Moldavinë në kuadër të edicionit të ri të Nations League.

Kjo përballje do të luhet në Ennio Tardini të skuadrës Parma, për shkak se Moldavia nuk e njeh Kosovën si shtet, dhe u vendos që ndeshja të luhet atje.

Vendimin për këtë zhvendosje të ndeshjes në shtatin Italian e ka marr Fedetata e Moldavisë, njofton Arlind Sadiku përmes faqës së tij në facebook.