Lamborghini i ri që do prodhohet në vetëm 10 njësi

Nëse dëshironi një nga këto dhjetë modele ekskluzive, dhe keni përmbushur kushtet e tjera, mund ta bëni këtë përmes faqes Ad Personam, dhe mund ta keni atë pa shkuar në Bolonjë, transmeton Telegrafi.

Tashmë në korrik, ju do të keni mundësi të rezervoni modelin tuaj përmes thirrjeve video dhe të zgjidhni gjithçka që dëshironi të keni në Lamborghinin tuaj të re përmes Ad Persons dhe pastaj ju do të merrni një sugjerim nëse jeni i sigurt se makina juaj duhet të duket kështu.

Detaje tjera në lidhje me Lamborghini Aventador SVJ Xago ende nuk kanë dalë. As çmimi i kësaj makine ende nuk dihet.