Kumtesë e VMRO-DPMNE-së për lartësinë e borxhit publik

Shkup, 20 korrik 2020 

Me LSDM-në borxhi publik kohë më parë e ka tejkaluar nivelin prej 5 miliardë euro.

EkonoMEDIAL nuk gjeneron rritje. Me Zaevin dhe LSDM-në shpenzojmë kredi me interesa të larta.

Pushteti për shkak të paaftësisë të menaxhojë me ekonominë shkaktoi vrimë të buxhetit e cila deri në fund të vitit do të jetë edhe deri 1 miliard euro.

Me LSDM-në boxhi publik që moti e ka tejkaluar nivelin prej 5 miliardë euro të PBV-së.

Maqedonia po lëviz drejt humnerës, për shkak të Zoran Zaevit dhe politikat e tij të pakujdesshme.

LSDM-ja nuk bën asgjë për ekonominë të gjenerojë rritje.

Në vend të zhvillimit të ekonomisë LSDM-ja u përqendruar në krim, korrupsion dhe zhvatje.

Me LSDM-në Maqedonia nuk ka zhvillim. Kjo duket edhe nga niveli i investimeve të realizuara kapitale, të cilat lëvizin rreth 60%, nga fillimisht të planifikuarat, pothuajse çdo vit në tre vitet e kaluara.

Me LSDM-në Maqedonia fundoset.

Qendra për Komunikime e VMRO-DPMNE-së

_____________________________________________________________________________________

MEDIAL këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.