Ganiu: Investojmë në infrastrukturë rrugore,asfaltim i rrugës “178” në lagjen Saat Kullë (FOTO)

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu, ka mbikqyrur punimet në asfaltimin e e rrugës, “178”, në lagjen Saat Kullë me gjithësej 1000m2.

‘Investojmë në infrastrukrurë rrugore, duam që lagjet tona të gëzojnë kushte më të mira për jetë dhe t’ua lehtësojmë përditshmërinë e tyre të funksionimit.

Në kuadër të kësaj, sot po zhvillohen punimet për asfaltimin e rrugës, “178”, në lagjen Saat Kullë me gjithësej 1000m2 -thotë Ganiu