E ka veturën elektrike, shoferi dëshiron ta mbushë atë me benzinë

Siç shihet, ai së pari kërkon kapakun e mbushësit në një pikë karburanti dhe duket pak i hutuar, transmeton lajmi.net.

Në fund, ai e kupton se nuk do të funksionojë kjo makinë me derivate, por është një makinë elektrike.

Ndiqeni videon e mëposhtme për të kuptuar më shumë. /Lajmi.net/