/

BUZALLAKOVA e Velesit fuqishëm mbështet kandidatin e BDI-së, BEKIM NEZIRI

Në takimin e sotëm rinia e Buzallakovës së Velesit dëshmoi se fuqishëm mbështesin kandidatët për deputet nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, me në krye bartësin e listës, Bekim Neziri.

“Të bashkuar rreth programit të BDi, për të drejta të barabarta për shqiptarët e Velesit me rrethinë, për shkolla në gjuhën shqipe, për investime në infrastrukturë, për shëndetësi më të mirë dhe punësime në administratën publike në nivel qendror dhe lokal”.