Windows 10 sjellë menunë e re Start, duket e mahnitshme

“Jemi duke e freskuar menunë Start me një dizajn më të thjeshtë që heq prapaskenat me ngjyra të ngurta pas logove në listën e aplikacioneve”, shkruhet në blogun e Microsoft, transmeton lajmi.net.

Ju mund të shihni para dhe pas në animacionin më poshtë:

Microsoft vjen edhe me një menu të re, kur Windows aktivizohet në modalitetin e errët. /Lajmi.net/