Udinese ia vështirëson punët Romës

Udinese e ka mposhtur 2-0 Romën midis Olimpicos.

Champions Leagye cdo ditë e më shumë duket si zonë e pamundur për Romën.

Ata tani janë befasuar në shtëpi, duke humbur 2-0 nga Udinese, me golat e Kevin Lasagna dhe Ilija Nestorovski.

Roma edhe përkundër humbjes ka mbetur në pozitën e pestë me 48 pikë të grumbulluara, tani 12 larg zonës Champions, larg Atalantës që e mposhti Napolin.