Trau i doganave greke hapet për minoritarët grekë

Vazhdon konfuzioni në pikat kufitare që lidhin vendin tonë me Greqinë.

Katër vendime të marra nga qeveria greke përgjatë tre ditëve të fundit kanë sjellë paqartësi se kush mund të kalojë traun e doganës drejt shtetit helen.

Në vendimin e një dite më parë të qeverisë greke tbhuhet se në Greqi mund të hyjnë vetëm shtetasit grekë dhe ata shtetas të huaj me leje qëndrimi në Greqi.

Në këtë kategori hyjnë edhe minoritarët grekë.