Sllovenia vendos masa më të rrepta në kufirin me Kroacinë

Për shkak të rritjes së numrit të personave të infektuar me Covid-19, qeveria sllovene ka vendosur që nga dita e shtunë të heqë nga ‘lista e gjelbër’ Kroacinë, Francën dhe Republikën Çeke, njoftoi sot qeveria sllovene.

Kjo do të thotë që udhëtarët nga këto vende do të jenë në listën e verdhë, dhe se do të ketë një kontroll më të rreptë kur të hyjnë në Slloveni, dhe se ata duhet të shkojnë në një karantinë dyjavore, raporton agjencia sllovene e lajmeve STA. /Kp