Rritet numri i infeksioneve me Covid-19/ Greqia konfirmon 28 raste të reja

Evropë1 korrik 2020

​Austria kthen nivelin më të lartë të paralajmërimit për udhëtime në vendet e Ballkanit Perëndimor

Austria po prezanton nivelin më të lartë të paralajmërimit për udhëtime në Kosovë, Bosnje dhe Hercegovinë, Serbi, Shqipëri, Mali i Zi dhe Maqedonia Veriore, njoftoi sot qeveria në Vjenë.
Ky është niveli i sigurisë 6,…