Pure me selino dhe karrota për bebe mbi 10 muajsh

Ingredientët

½ selino

3 karota të mesme

2 mollë

Qumësht gjiri ose formule

Udhëzimet

1

Vendos selinonë, karrotat dhe mollën të ziejnë për 15 minuta ose deri sa të zbuten plotësisht.

2

Lërini të ftohen dhe hidhini të gjitha në blendër.

3

Shtoni pak qumësht që pureja të hollohet.

4

Kur pureja të jetë në trashësinë që ju dëshironi shërbejani bebit.