MPB: Janë sanksionuar 461 persona për mosmbajtjen e maskës në 24 orët e fundit

Shkup, 2 korrik 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të fundit policia në territorin e shtetit ka regjistruar 461 kundërvajtje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse në fytyrë.

Nga MPB-ja apelojnë deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. fb/