Bashkimi Evropian dhuroi produkte për mbrojte nga koronavirusi për Komunën e Kërçovës

Kërçovë, 2 korrik 2020 (MEDIAL) – Për t’u ballafaquar me gjendjen e shkaktuar nga pandeMEDIAL me KOVID-19, në Komunën e Kërçovës sot erdhi donacion nga programi i Bashkimit Evropian – (Preparatory Actions IPA 2020 Municipal) – produkte për mbrojtje nga koronavirusi.

Janë dhuruar maska mbrojtëse, mjete për dezinfektim dhe xhela për dezinfektimin e duarve.

Emin Nasufi nga Komuna e Kërçovës deklaroi se Komuna sinqerisht e falënderon Delegacionin e Bashkimit Evropian – Shkup për mbështetjen dhe donacionin. shk/