​Shqipëri, 1714 inspektime për masat ndaj COVID-19 në 24 orët e fundit

ministrisë, janë vendosu 2 masa me gjobë në pishina të cilat janë gjetur në shkelje, 1 vendim për pezullim të aktiviteti;

“ISHSH vijon çdo ditë kontrollet dhe monitorimin në terren për parandalimin e COVID-19 në të gjithë qarqet e vendit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon të ruani distancën nga njëri tjetri, bani maska në ambientet publike ku nuk është e mundur të ruhet distance dhe ruani higjienën personale;Bizneset dhe institucionet të zbatojnë protokollet e sigurisë”, thuhet në njoftim.