Zabërgja ndanë rrugët më KEK-un

Sulmuesi i mirënjohur Enis Zabërgja largohet nga skuadra e KEK-ut nga Kastrioti. Futbollisti nuk ka treguar se cili do të jetë destinacioni i radhës, por një gjë dihet se ai shpesh i ndërron skuadrat dhe shkon aty ku ka kushtet më të mira.

“Dua të ju njoftojë se më nuk do të jem pjesë e klubit të KEK-ut. 

Falënderoj klubin për korrektësinë, bashkëlojtarët dhe presidentin.

Ju dëshirojë çdo të mirë”, ka shkruar Zabërgja në profilin e tij në facebook.