Yll Maloku: Gëzuar 25 vjetori ‘Bota sot’, ndër gazetat më të mira për informimim

Ish pingpongisti dhe trajneri i pingpongut, Yll Maloku, uron 25 vjetorin e gazetës kombëtare “Bota sot”. 

Maloku tha se ‘Bota sot’ po jep kontribut të madh për sportin në përgjithësi dhe edhe më gjerë. 

Maloku është veprimtar i shquar sportiv dhe gëzon kudo respekt jo vetëm në Kosovë.

“Gëzuar 25 vjetori ‘Bota sot’, ndër gazetat më të mira për informimim nga katër anët e botës për sportin e Kosovës”, uron Maloku.