Prokuroria Speciale shënjestron edhe dy raste të reja të krimeve të rënda

Gjatë këtij takimi është prezantuar puna dhe ecuria e rasteve të shënjestruara deri më tani, transmeton lajmi.net.

Po ashtu, ekipi i përbashkët për përzgjedhjen dhe shënjëstrimin e Krimeve të Rënda, sot kanë shënjestruar edhe dy raste të reja, në të cilat raste ka të sekuestruar dobi pasurore qe konsiderohet pasuri e fituar drejtpërdrejt nga veprat penale, vlera e të cilave është e një shkalle shumë të lartë. /Lajmi.net/