Lulzim Nagavci: Urime 25 vjetori ‘Bota sot’, gazeta më e mirë e më lajme të shpejta

Ish hendbollisti i mirënjohur, Lulzim Nagavci, aktualisht edhe trajner, ka fjalë miradije për gazetën Kombëtare “Bota sot”. 

Ai tha se ‘Bota sot” vazhdimisht e pasuron lexuesin me lajme të ndryshme e atraktive dhe është më e shpejta për lajmet sportive.

“Urime 25 vjetori i gazetës ‘Bota sot’. Është gazeta më e mirë e që jep lajme të shpejta për sportin e Kosovës”, uron Nagavci.

Lulzim Nagavci është prej hendbollistëve më të mirë që ka pasur Gjakova dhe në përgjithësi Kosova.