Gruaja që përpiqet t’a gjejë vendin se ku ta mbushë makinën e saj me derivat

Këto gjëra janë nga më të ndryshmet, duke filluar nga vozitja e deri te pika e karburantit kur vendosim ta mbushim makinën.

Dhe këtu kemi një rast kur një grua nuk arrin t’a gjejë vendin se ku duhet mbushur makina me karburant.

Kjo video u postua në Reddit dhe është shpërndarë jashtëzakonisht shumë nëpër rrjetet sociale, transmeton Telegrafi.

Pas disa tentimeve ajo më në fund arrin t’a gjej vendin se ku mund ta mbush makinën e saj me karburant.