Pse sandalet janë zgjedhja më e rrezikshme e verës

Veshja e rregullt e tyre do të rezultojë në dhimbje në thembra dhe këmbë, transmeton lajmi.net.

Sandalet mund të marrin fshikëzat tuaja, është efekti anësor më i zakonshëm i veshjes së rrokullisjeve. Ata mund të sulmojnë më tej shëndetin tuaj.

Sandalet mund të ndryshojnë trupin tuaj dhe të shkaktojnë dhimbje. Këto këpucë verore nuk janë të dizajnuara për ta mbajtur trupin tuaj të qëndrueshëm.

Have a Flip-Flop Obsession? Here's How They're Ruining Your Feet ...

Ata i ekspozojnë këmbët tuaja ndaj baktereve, infeksioneve virale dhe kërpudhore, shkruan balanced living life. Sa herë që këmbët tuaja bëhen veçanërisht të ndyra, ato me siguri janë të mbuluara në disa gjëra të këqija si Stafilokoku.

Është një baktere që mund të irritojë lëkurën në këmbën tuaj në rastin më të mirë ose plumbit tek amputimi në skenarët më të keq. /Lajmi.net/