Provoni 15 ngjyrat më të njohura në Instagram

Një studim i fundit ka zbuluar ngjyrat më të njohura në Instagram. Duke parë numrin e njerëzve që hashtagging në hijen e ngjyrës së tyre, njerëzit po e duan Paris Grey nga Zoffany, me 23.971 hashtags, transmeton lajmi.net.

Hija neutrale vjen në tre përfundime: elite emulsion, acrylic eggshell and oil eggshell.

Chic Shadow (Picture: Dulux)De Nimes (Picture: Farrow and Ball)

Setting Plaster (Picture: Farrow and Ball)

Tonet e tjera të buta të njohura përfshijnë French Grey nga Little Green, Purbeck Stone dhe Skimming Stone nga Farrow dhe Ball dhe Poleb Pebel nga Dulux.

Njerëzit gjithashtu i duan ngjyrat e errëta si Smoke Green dhe Bancha nga Farrow dhe Ball dhe tonet blu si Hale Navy nga Benjamin Moore, Denim Draft nga Dulux dhe De Nimes nga Farrow dhe Ball.

Polished Pebble (Picture: Dulux)Skimming Stone (Picture: Farrow and Ball )

Purbeck Stone - Farrow and Ball

Nëse jeni duke kërkuar për një hije rozë, Jitney, Setting Plaster dhe Sulking Room Pink nga Farrow dhe Ball përdoren rregullisht në shtëpitë në Instagram.

Dhe për një zgjedhje më të ndritshme, Ngjyra e Dulux-it të Vitit 2019 e quajtur Honey Spiced është etiketuar mbi 7 mijë herë. /Lajmi.net/

Spiced Honey (Picture: Dulux)Denim Drift (Picture: Dulux)Bancha (Picture: Farrow and Ball)