Prokurori i Shtetit ngre 71 aktakuza kundër 92 personave

Me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar për 48 orë, katërmbëdhjetë persona të dyshuar si dhe janë bërë katër kërkesa për caktimin e paraburgimit të katër personave të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar tre persona të dyshuar, po ashtu, kjo prokurori ka paraqitur dy kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për dy persona të dyshuar, si dhe ka ngritur 27 aktakuza kundër 40 personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur 22 aktakuza kundër 23 personave për vepra të ndryshme penale, ndërsa Prokuroria Themelore e Pejës ka ndaluar 6 persona të dyshuar, si dhe ka ngritur 8 aktakuza kundër 8 personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka paraqitur një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një personi të dyshuar dhe ka ngritur 9 aktakuza kundër 12 personave.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar tre persona në kohëzgjatje prej 48 orësh për kryerjen veprave të ndryshme penale, ndërsa ajo në Mitrovicë, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur tri aktakuza kundër pesë personave.

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ndaluar dy persona te dyshuar dhe ka paraqitur një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit për një person të dyshuar, si dhe ka ngritur dy aktakuza kundër katër personave për vepra të ndryshme penale./Lajmi.net/