Planifikimi i NBA, mesazhi ‘Black Lives Matter’ të vendoset në parket

NBA raportohet se po planifikon të pikturojë ‘Black Lives Matter’ në parket kur sezoni rifillon në Florida Disneyworld muajin tjetër.

Sipas një raporti nga ESPN, NBA dhe Shoqata Kombëtare e Lojtarëve të Basketbollit po kërkojnë të pikturojnë parullën brenda të dyja skajeve në të tre arenat që do të përdorin.

WNBA thuhet se po diskuton një plan të ngjashëm kur sezoni i tyre do të zhvillohet në Akademinë IMG në Bradenton, Florida.

Rifillimi i sezonit në NBA pritet të nis më 30 korrik.