Nikollovski nga Velesi: T’i kthejmë dhe mbajmë të rinjtë në shtëpi

Veles, 30 qershor 2020 (MEDIAL) – Motivi im personal dhe më i madh në këtë fushatë zgjedhore është t’i kthejmë të rinjtë këtu. Të rinjtë në 11 vitet e kaluara e braktisën  vendin sepse është shkelur dinjiteti i tyre. Ata largoheshin për shkak që nuk besonin në sistemin e drejtësisë. Nuk besonin se punët mund të ndryshohen. Sot shohim se shumë punë janë ndryshuar, demokracisë është kthyer, lirisht flitet, lirisht kritikohet.

Këtë e porositi Lupço Nikollovski, sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe bartës në NJZ 3 të koalicionit “Mundemi” në tribunën e sotme me qytetarët e Velesit.

Ai vlerësoi se koha ka treguar se VMRO-DPMNE-ja është shndërruar në fabrikë për lajme të rreme dhe manipulime sepse, siç tha, në vitin 2016 kanë  gë jyer dhe i kanë kërkuar votat nga rajoni lindor me frikësim për ndonjë kantonizim apo deferalizim. md/ar/