Kasami: Vëmendje të veçantë bujqve, produktet e tyre të shiten edhe në Europë

30 qershor 2020

Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t’ju kushtojmë bujqive. Do t’i ndihmojmë nëpërmjet subvencioneve që t’ua lehtësojmë punën e tyre dhe produktet vendore të shiten edhe në Evropë.

Gjithashtu do të ndihmojmë privatet të ndërtojnë një qendër grumbullimi për produktet bujqësore, e cila do të jetë me standarde Evropiane.

__________________________________________________________________________________________

Zyra për Informim  e Lëvizja BESA
MEDIAL këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

 

https://wetransfer.com/downloads/5a0fad7b05e5723049f5536ca5305a0920200630140940/52e8c5