Kampioni i Evropës në vitin 2005, Fehmi Mahalla: Urime 25 vjetori i gazetës ‘Bota sot’

Kampioni i Evropës në vitin 2005, Fehmi Mahalla, përgëzon gazetën kombëtare “Bota sot” për 25 vjetorin e saj. 

Ish reprezentuesi i Zvicrës dhe ish selektori i kombëtares së Kosovës, ka fjalë miradije për gazetën kombëtare “Bota sot”. 

“Urime 25 vjetorin e gazetës ‘Bota sot, si dhe një përshëndetje te veçantë për gazetarin Kemajl Goca”, uron Mahalla.

Fehmi Mahalla është prej emrave më të mëdhenj që ka shqiptaria në sport dhe kontribues i madh me familje si në aspektin kombëtar po ashtu edhe sportiv.