Inter prezanton fanellat e reja

Klubi i Interit ka prezantuar fanellat e reja të cilat lojtarët do të i veshin sezonin e ri.

Fanellar janë të dizajnuara nga kompania NIKe, ndërsa zëvendësi presidenti i kësaj kompanie është shprehur se këto fanella janë inspiruar në punën e dizajnerëvë të Milanit në vitet e 80-ta.

“Inspiruar ng puna pionere e dizajnerëve të Milanos nga vitet e 80-ta, fanella e re e Interit feston qytetin përmes një estetike me vije që simbolizon identitetin e përbashkët të klubit dhe njerëzve që përfaqëson”.