FIFA gjobiti një ish të punësuar me 1 milion franga zvicerane

Cyrih, 30 qershor 2020 (MEDIAL) – FIFA i imponoi gjobë të rreptë Markus Katnerit, ish zëvendëssekretar i përgjithshëm i organizatës.

Në 10 vitet e fundit ka marrë ndalesë të punojë në këtë fushë dhe e gjobiti prej 1 milion franga zvicerane. ar/

Таг