Arma e së ardhmes prodhohet nga Kina: E shpon çelikun dhe nuk nxjerrë zë

Arma futuristike përdor shtytje elektromagnetike në vend të barutit, duke i bërë ato shumë më të qeta se armët konvencionale, transmeton lajmi.net.

Forca elektromagnetike e armës tërheq dhe lëshon predhën – siç tregohet në pamjet e siguruara nga tabloidi Daily Star.

Në klip, ushtarët kinezë demonstrojnë armët në disa materiale, duke përfshirë një fletë çeliku të ngurtë dhe shtatë shtresa druri.

Në të gjitha materialet, plumbi i armës lë vrima të përkryera.

Kliko këtu për ta parë videon /Lajmi.net/