Vetëm 20 minuta pasi e blen atë, djaloshie shkatërron Lamborghinin në vlerë prej 220 mijë eurosh

Lamborghini Huracan, i vlerësuar të kushtojë mbi 220 mijë euro, papritmas pësoi një dështim mekanik dhe u godit prapa nga një furgon në autostradën M1 dje në Mbretërinë e Bashkuar, transmeton Telegrafi.

Lamborghini humbi rrotën e pasme ndërsa pjesa më e madhe e pjesës së pasme u shtyp nga përplasja e papritur me furgonin.

Aksidenti ndodhi rreth orës 1 pasdite në pranë Leeds, West Yorkshire.

Richard Whiteley, nga Policia e York Yorkshire, tha që Lamborghini u ndal në korsinë e tretë për shkak të një dështimi mekanik.