/

KOVID-19: 176 raste të reja, 9 të vdekur

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer 870 teste dhe nga këta 176 kanë rezultuar pozitivë me KOVID-19, ndërkohë kanë ndërruar jetë edhe 9 persona, 7 Shkupi, 1 nga Struga dhe 1 nga Velesi.

Shkup – 61
Tetovë – 22
Strugë – 19
Shtip – 14
Ohër – 14
Kumanovë – 8
Gostivar – 7
Kërçova – 6
Prilep – 5
Veles – 5
Resnjë – 5
Manastri – 3
Koçan – 2
Strumicë – 1
Demir Hisar – 1
Dibër – 1
Pehçevë – 1
Probishtip – 1

Po ashtu janë shëruar edhe 80 pacientë.