Zjarr në Liqenin e Tikveshit

Kavadar, 25 qershor 2020 (MEDIAL) – Një zjarr shpërtheu sot në Liqenin e Tikveshit.

Aleksandar Çadamov, shef i Njësisë zjarrfikës territoriale Kavadarcigor për MEDIAL-n tha se po digjet një pyll i ulët me bredh.

Në këtë moment dy ekipe dhe pesë zjarrfikës me dy automjete janë nisur në terren. bsh