Tabela e Superligës pas 26 xhirove – Drita frymon më lehtë

Xhiroja e 26-të e Superligës së Kosovës ka dhënë një dhuratë të madhe për Dritën.

Drita është liderja e tabelës së Superligës së Kosovës, me katër pikë më shumë sesa Prishtina.

Gabimi i Prishtinës sot në Podujevë kundër Llapit, si dhe hapi fals i Ballkanit në Ferizaj, kanë bërë që të diferencohet lidershipi.

Diferenca është më e madhe edhe në fundin e tabelës, ku tashmë Flamurtari ka 5 pikë më shumë sesa Trepça 89 e zonës së rrezikut.

Më poshtë ua përcjell tabelën e Superligës së Kosovës pas 26 xhirove të luajtura. 
 

Image