Pa energji elektrike nesër një pjesë komunave Gazi Babë dhe Studeniçan

Për shkak intervenimeve teknike në rrjetin elektropërçues nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve të komunave Gazi Babë dhe Studeniçan, kumtojnë nga QRMK-Shkup.

Në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 12:30 pa furnizim me energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e fshatit Creshevë, Komuna e Gazi Babës.

Në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 16:00 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e fshatit Varvara, komuna e Studeniçanit.