Makinat e ushtrisë shpërndajnë materialet zgjedhore, KZAZ s’ndryshojnë më

në kategorine Shqipëri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur qe te mos beje me asnje ndryshim ne lidhje me vendodhjet e Komisioneve Zonale te Administrimit Zgjedhor apo te qendrave te votimit.

Pavaresisht se kryetareve te bashkive te opozites  e kane beret e qarte se nuk do te vendosin ne dispozicion te zgjedhjeve asnje ambjent per te sherbyer si vend per numerimin e votave apo si qender votimi; KQZ ka vendosur te injoroje kerkesen e tyre per lirimin e ambjenteve.

 

Nga sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur shperndarjen e materialeve zgjedhore dhe sot jane nisur drejt Korces, Vlores dhe Gjirokastres fletet e votimit ndersa transporti eshte bere me makinat e ushtrise.

 

 

Burimi: https://www.vizionplus.tv/

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.