Pastrohet rruga kryesore në Kondovë (Foto)

në kategorine Maqedoni

Ndërmarja Komunale Publike “Saraj”, në bashkpunim me Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale Shkup”, kanë realizuar një aksion për pastrimin e rrugës kryesore në Kondovë.

Fillimishtë janë pastruar shkurret, është pastruar rruga dhe në fund janë larë me ujë.

Aksioni ka filluar që nga hyrja e vendbanimit Kondovë dhe ka mbaruar në dalje.

Këto aksione do të vazhdojnë edhe në të ardhmen dhe në disa vendbanime tjera.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.