PENDAROVSKI formon Këshillin për Siguri

në kategorine Maqedoni

Presidenti Stevo Pendarovski në një intervistë për “360 gradë” që u emetua sonte në Alsat, deklaroi se ka kompletuar përbërjen e Këshillit për Siguri.

Ky trupi presidentit të shtetit numëron gjithsejtë 9 anëtarë, 6 prej të cilëve në këtë pozitë emërohen me automatizëm në bazë të funksionit që ushtrojnë.

Presidenti i shtetit, ai i Kuvendit, i Qeverisë, ministri i mbrojtjes dhe ai për punë të brendshme.

Tre anëtarë vijën me propozim të presidentit, bëhet fjalë për Trajan Gocevski, Veton Latifi dhe Nenad Markoviq.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.