Në kinematë vitin e kaluar ka pasur 466 926 vizitorë

në kategorine Lajme

Shkup, 16 maj 2019 (MEDIAL) – Në vitin e kaluar në shtet janë shfaqur 1 113 filma dhe  15 066  shfaqje,  të cilat janë vizituar prej  466 926 personave, tregon hulumtimi i Entit Shtetëror të Statistikës, me të cilin janë përfshirë 14 kinema.

Në viti 2018, në krahasim me vitin 2017, numri i filmave të shfaqura  është ulur për 7,2 për qind.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.