Dita Kombëtare e Vllehëve ditë jopune për pjesëtarët e komunitetit vlleh

në kategorine Maqedoni

Shkup, 16 maj 2019 (MEDIAL) – Me rastin e Ditës Kombëtare të Vllehëve, 23 Maji është  ditë jopune për qytetarët e komunitetit vlleh në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të komunitetit vlleh u uron Ditën Kombëtare të Vllehëve.

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me /KUSHTET E PËRDORIMIT/.